Wij zijn Carol Gheeraert en Marcus van Paassen

We zijn ruim een kwarteeuw een koppel, met 2 tienerkinderen. We deden als gezin een jaar vrijwilligerswerk in een internationale gemeenschap gebasseerd op geweldloze communicatie (Auroville, Zuid India), startten aanaajaanaa, de eerste bio/vegan/fairtrade B&B in Gent (2007-2019) en leefden.

 

 

Carol

Carol heeft een schat aan ervaring in Geweldloze Communicatie (GC) via opleidingen en workshops in België, Nederland, Duitsland, India, Slovenië, Denemarken en Groot-Brittannië. Ze doorloopt nu het proces tot gecertificeerd GC-trainer. Daarnaast doet ze ook mediation. Ze heeft ruime ervaring in volwasseneneducatie en is taalcoach. Als achtergrond is ook haar opleiding in Vergelijkende Cultuurwetenschappen en Bio-dynamische Land- en Tuinbouw een plus.

 

Marcus

Marcus heeft een tweejarige opleiding 'Living Compassion' voltooid. Hij houdt het huishouden draaiende.  Hij heeft jarenlange ervaring in educatief werk met jongeren en volwassenen in het socio-cultureel werk, met een klemtoon op ervaringsgericht leren, samen onderzoeken en creëren.  Ook deed hij enkele stapjes in (dans-)theater.  Veganistische catering verzorgen maakt hem blij. Sinds twee jaar ontwikkelt hij zijn eigen yoga- en meditatiepraktijk.

 

Marcus in zijn eigen woorden : "Het experiment op elk levensdomein trekt mij; aftasten, voelen en vooraf niet weten waar ik uit zal komen.  Aanwezig zijn bij wat is : dan voel ik dat ik leef."