Wij zijn Carol Gheeraert en Marcus van Paassen

We zijn ruim een kwarteeuw een koppel, met 2 tienerkinderen. We deden als gezin een jaar vrijwilligerswerk in een internationale gemeenschap gebaseerd op geweldloze communicatie (Auroville, Zuid India), startten aanaajaanaa, de eerste bio/vegan/fairtrade B&B in Gent (2007-2019) en leefden.

 

 

“There is a sense of calm and community in the building, and in the space, that underlined the theme of the workshop - and in my experience this really helped to inspire sharing and connectedness. Marcus and Carol are incredible hosts and I look forward to joining them in the space again in the not too distant future in beautiful Ghent.”  (N.W., deelnemer workshop The Art of Listening, november 2019)

 

 

Carol

Carol heeft een schat aan ervaring in Geweldloze Communicatie (GC) via opleidingen en workshops bij gecertificeerde trainers in België, Nederland, Duitsland, India, Slovenië, Denemarken en Groot-Brittannië. In 2020 en 2021 is ze assistent bij Robert Gonzales (Living Compassion) in de LIFE-opleiding (Living Integrated, Fully Embodied).  Ze doorloopt ook het proces tot gecertificeerd GC-trainer.  Daarnaast doet ze ook bemiddeling (mediation).  Ze heeft ruime ervaring in volwasseneneducatie en is taalcoach.  Als achtergrond is ook haar opleiding in Vergelijkende Cultuurwetenschappen en Bio-dynamische Land- en Tuinbouw een plus.

 

Marcus

Marcus heeft een tweejarige LIFE-opleiding (Living Integrated, Fully Embodied) bij het centrum Living Compassion van Robert Gonzales voltooid.  Aansluitend volgde hij training in Dyad Facilitation.  Hij heeft jarenlange ervaring in educatief werk met jongeren en volwassenen in het socio-cultureel werk, met een klemtoon op ervaringsgericht leren, samen onderzoeken en creëren.  Ook deed hij enkele stapjes in (dans-)theater.  Veganistische catering verzorgen maakt hem blij rn hij werkt sinds 2021 als kok in een lokaal bio vegan fairtrade resto.  Sinds drie jaar ontwikkelt hij zijn eigen yoga- en meditatiepraktijk.  Organiseren is bij hem in goede handen.

 

Marcus in zijn eigen woorden : "Het experiment op elk levensdomein trekt mij; aftasten, voelen en vooraf niet weten waar ik uit zal komen.  Aanwezig zijn bij wat is : dan voel ik dat ik leef."